Zelf je huis bouwen in Stadspolders – J. Nabererf

Stadspolder – Johanna Naber-erf

De grootste locatie voor zelfbouw ligt aan het Johanna Naber erf bij de Stadspolderring. De wijk Stadspolders werd gebouwd in de jaren tachtig en negentig. Er zijn drie woonbuurten: Stadspolder, Vissershoek en Oudelandshoek. In de wijk wonen relatief veel (jonge) gezinnen.
Er zijn goede voorzieningen zoals diverse scholen, winkelcentrum Bieshof en multifunctioneel centrum Het Palet. Stadspolders heeft een treinstation en ligt vlakbij het nationaal park de Biesbosch.

Maatwerkwoning

Wie zijn droomhuis wil bouwen in Stadspolder kan gebruik maken van de basisontwerpen die Korfker Architecten in opdracht van de gemeente heeft gemaakt.

Korfker heeft maatwerkwoningen ontworpen voor vier rijtjeswoningen en een hoekwoning in verschillende groottes en prijsklassen. Overigens heb je als koper nog alle vrijheid om bijvoorbeeld een andere indeling te kiezen. Een vaste aannemer bouwt de woningen. De bouw van een maatwerkwoning duurt ongeveer 15 weken.

Optie nemen?
Voor zelfbouw zijn aan het Johanna Naber erf 20 kavels beschikbaar. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar.  Neem contact op met projectleider Bart de Boer, tel. (078) 770 4861 of 06 10782672 en reserveer de kavel van je keuze.

De kenmerken van zelfbouw aan het Johanna Naber-erf:

  • keus in eigen architectuur, passend bij de omringende bebouwing
  • twee of drie bouwlagen
  • bedrijf aan huis mogelijk

Uitgebreide informatie over bouwregels en ontwerpvoorwaarden lees je in de kavelpaspoorten. Ook zijn er spelregels voor verschillende bouwvormen.

In het Handboek versie08042014_def.pdf Handboek Zelfbouw (23 pagina’s, 694.1 Kb)  vind je een schat aan informatie die belangrijk is wanneer je zelf je huis wilt bouwen.

Grondprijzen

De grondprijs van de kavels bedraagt € 335,- per vierkante meter, vrij op naam.