Comfortabel wonen in een nieuwbouwappartement op een plek met een rijke historie, te midden van uitstekende voorzieningen en veel groen. Aantrekkelijk? Maak dan kennis met De Johan van Beverwijck in Dordrecht. Een chic appartementengebouw op de hoek van de Spuiboulevard en de Johan de Wittstraat met op de begane grond aan de voorzijde winkels en voorzieningen en daarachter en op de 1e verdieping een afgesloten parkeergarage.

Verdeeld over het vijf en negen lagen tellende gebouw komen 53 luxe koopappartementen met een hoog afwerkingsniveau en grote terrassen vanaf 16 tot maar liefst 76 m2. En het fijne is: de terrassen liggen op het zuiden.
De drie- en vierkamerappartementen variëren in grootte van 85 tot 150 m². Dit is echter slechts de basis. Het is namelijk mogelijk om appartementen samen te voegen, maar ook om bijvoorbeeld samen met de buren een derde woning te kopen en die gedeeltelijk bij ieders appartement te voegen. Of u maakt een verbinding tussen twee appartementen. Een unieke optie die het mogelijk maakt om samen te leven en toch uw privacy te behouden.

De presale is gestart! U kunt via deze link meer informatie terugvinden. De presale eindigt op 1 september 2018.

Terug naar het overzicht