De Valk: iconisch wonen, middenin het park!

Dit sculpturale, iconische nieuwbouwproject omvat 12 ongekend grote stadswoningen. Met volop vierkante meters, om royaal te kunnen leven. Alle vrijheid, om met al die ruimte te doen wat jij wilt. De Valk ligt midden in het Leerpark, een levendige omgeving waar alle voorzieningen aanwezig zijn én midden in een park. De sculpturale vorm van het gebouw, de betonnen kolommen aan de gevels, de houten lamellen, en de planten die speels tussen de terrassen omhoog klimmen via de pergola: De Valk wordt beslist een blikvanger. Dat moet ook, want het is het sluitstuk van de ontwikkeling van het gebied.

In het ontwerp van deze ruime stadswoningen staat de verbinding van binnen met buiten centraal; elke verdieping biedt uitzicht op het groene stadspark. Op de begane grond ligt een veranda over de volledige breedte van je woning en op de eerste verdieping heb je een riant terras. De twaalf woningen in De Valk variëren in oppervlakte van 151 tot ruim 200 vierkante meter, en hebben elk drie woonlagen.

De woningen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en zijn gasloos, goed geïsoleerd en uitgerust met zonnepanelen. Bijzonder aan dit project is de vrijheid om voor een groot deel zelf de indeling van je droomhuis te kunnen bepalen.  Benieuwd naar meer? Klik hier!

De gebiedsontwikkeling van Nieuw Land van Valk bevat drie deelgebieden: Leerpark, Valkhorst en Valkzicht. In deelgebied Valkzicht zijn / worden er verschillende koopappartementen, kleinschalige bedrijfsruimten winkels gerealiseerd. In deelgebied Valkhorst wonen de bewoners van de ruime gezinswoningen al met plezier in hun woning. Binnenkort wordt daar De Valk aan toegevoegd, dat vormt voorlopig het sluitstuk van de ontwikkeling van Nieuw Land van Valk.

Terug naar het overzicht