Stek 13

Twenty-four Real Estate realiseert met haar partner aan de Stek 13, een oud gemeentearchief, een evolutionair concept van vooruitgedacht wonen, waarbij op een andere wijze de woon- en leeftoekomst benaderd wordt. Wonen in Stek 13 in Dordrecht betekent wonen aan de oostkant van de oude binnenstad in een omgeving die met u meebeweegt zodat u nu en later ontzorgt kunt wonen.

Stek 13 bestaat uit 29 huurappartementen waarbij op innovatieve wijze zowel het appartement als de eHealth (slimme technieken voor thuis ten behoeve van vitaliteit en preventie) kunnen meebewegen met de levensstijl van u en eventueel die van uw partner.

Het pand is gunstig gesitueerd aan de rand van het oude stadscentrum van Dordrecht en biedt naast de voorzieningen van de stad tegelijkertijd op redelijke afstand de rust en ontspanning van het groene gebied van het Biesbosch. Op slechts 4 minuten loopafstand bent u verwijderd van de Voorstraat, de belangrijkste winkelstraat van Dordrecht met veel leuke horecavoorzieningen, 15 minuten van het station, 5 minuten van de snelboot naar Rotterdam, 2 minuten van het Dordrechts museum en 5 minuten verwijderd van de schouwburg. Kortom, veel (op loopafstand) binnen handbereik! Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage Riedijkshaven.

Heeft u vragen of wilt u alvast meer informatie? Neem contact met ons op via tel: 085-0406200 of stuur een e-mail naar huren@qmakelaars.nl.

Terug naar het overzicht