Hypotheek

Vraagt u zich af welk maximale hypotheekbedrag u met uw inkomen kunt lenen? Of hebt u een huis op het oog en wilt u weten wat de maandlasten worden? Het is verstandig om altijd via een persoonlijk adviesgesprek met een Financieel Adviseur over uw hypotheek te plannen.

Hypotheken voor starters

Spannend, een eerste woning kopen. Niet alleen de zoektocht naar uw droomhuis, maar ook het regelen van de hypotheek en verzekeringen. De Rabobank Drechtsteden staat ook voor starters klaar met deskundig advies.

Andere woning kopen

Bent u toe aan een andere woning? Wilt u groter of juist kleiner gaan wonen? Wat is verstandiger, eerst kopen of eerst verkopen en wat zijn de financiële gevolgen? Allemaal vragen die u kan hebben, waarbij de Rabobank Drechtsteden klaar voor u staat met een deskundig advies. Lees hier meer over het kopen van een volgende woning.

Hypotheek oversluiten

Is uw hypotheek nog wel zo voordelig? Past hij nog wel bij u? Ook als u geen verbouwings- of verhuisplannen heeft, is het verstandig om na te denken over uw hypotheek. U heeft deze misschien al jaren geleden afgesloten. Wie weet kan het nu een stuk voordeliger. De Rabobank Drechtsteden bekijkt samen met u of oversluiten aantrekkelijk is. Lees hier of oversluiten voor u interessant is.

Een verbouwing financieren

Woont u in een fijne buurt en in een leuk huis? Op een gegeven moment kan een woning niet meer passen bij uw persoonlijke situatie en wensen. U kunt verhuizen, maar bevalt uw woning nog goed, dan is verbouwen ook een optie. Wij adviseren u graag over de voorbereiding en de financiële kant van verbouwen. Lees hier meer over het verbouwen van uw woning