Unieke woningen aan de Spuiweg in Dordrecht: NIEUW SPUI! Woon jij straks op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht?

Eigen identiteit
Elke woning heeft zijn eigen identiteit. Een kluswoning of toch liever een gerenoveerde woning? Een woonoppervlakte van 70 m2 of 150 m2? Er zijn tal van mogelijkheden en iedere woning beschikt over een zonnige tuin gelegen op het westen.

De panden van de Dordtse ggz-instelling De Hoop aan de Spuiweg in Dordrecht worden omgebouwd tot woningen. De eerste woningen gaan dit najaar in de verkoop. De voormalige behandelcentra en opvangplekken voor verslaafden worden verbouwd tot maximaal veertien woonhuizen, waarvan zeven in de eerste fase. Een deel van de polikliniek die er nu nog is gevestigd, verhuist in de tweede fase naar de overkant van de straat. Op het binnenterrein is een open parkeerterrein met 32 plaatsen aangelegd voor de toekomstige en huidige bewoners. Ieder woning wordt verkocht met 1 of 2 eigen parkeerplaatsen op deze afgesloten binnenplaats.

Geïnteresseerd
Interesse in project Nieuw Spui? Schrijf je dan hier in en laat je gegevens achter. Zo ben je als eerste op de hoogte over het laatste nieuws, de start verkoop en andere ontwikkelingen!

Terug naar het overzicht